Yoga Overbetuwe

Yoga & Ademtherapie

Hatha yoga

Krijg beheersing over lichaam en geest

Hatha Yoga

Yoga is een duizenden jaren oud filosofisch systeem dat de weg aangeeft naar vrijheid en evenwicht. Evenwicht tussen lichaam en geest, en evenwicht tussen jezelf en de wereld om je heen. Het oefenen is erop gericht je eigen grenzen te leren kennen en die te accepteren. Het verleggen van je grenzen gebeurt door ontspanning en door het juiste gebruik van de ademhaling. Zo voorkom je blessures.

Yoga is vrijheid. Oefeningen worden uitgevoerd naar je eigen mogelijkheden. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden, doordat vrijwel iedereen de houdingen op eigen wijze uit kan voeren.

Poweryoga

De balans tussen inspannen en ontspannen

Poweryoga is een intensieve manier van oefenen. Het ontwikkelen van zowel kracht als souplesse staat centraal. Deelnemers worden fysiek begeleid. De houdingen vloeien in elkaar over zodat er een flow ontstaat. Door de intensiteit zult u merken dat Poweryoga verkwikt!

Elke les beginnen we met het uitvoeren van een aantal zonnegroeten, een tamelijk intensieve en daardoor verkwikkende oefening. Door de houdingen en hun volgorde goed te leren kennen, kunt u verdieping zoeken en vinden. Poweryoga heeft een hele andere insteek dan de Hatha yoga. Poweryoga is afgeleid van Astangha yoga. Hier liggen de oefeningen en volgorde zo goed als vast. Bij Poweryoga is de variatie en afwisseling groter.

Er wordt geoefend op een speciale sticky mat, die u CADEAU krijgt bij inschrijving.

Power yoga

Yoga en meditatie

Focus vinden

Yoga en meditatie vullen elkaar perfect aan. In deze lessen beoefent u naast de hatha yoga de kunst van het stilzitten. Dit kan een concentratieoefening, een ademoefening (pranayama) of een mantra zijn. Een mantra is een (gezongen) klank of strofe. Als de vloer warm is, doen we soms ook een loopmeditatie. Dankzij meditatie en concentratietraining leert u uw geest vrij te maken van stress en gedachten en dit zal u vervolgens helpen om ook stress en spanning in uw lichaam los te laten.

Yoga Overbetuwe

Tarieven voor de yogalessen

hatha yoga

€ 10,50 per les; € 38,- per maand (10 maanden per seizoen)

yoga en meditatie

€ 11,50 per les; € 41,50 per maand (10 maanden per seizoen)

ademtherapie en massage (individueel)

€ 60,- per uur

poweryoga

€ 10,50 per les; € 38,- per maand * (10 maanden per seizoen)

zwangerschapsyoga

per blok van 4 weken: € 50,- incl. partnerles. Betaling contant of via de bank. De laatste maand kan per keer betaald worden.

babymassage bij je thuis

€ 65,- inclusief olie en deeg

Lesgelden kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL 76 INGB 000.88.33.606 t.n.v. Yoga Overbetuwe.

Alle tarieven zijn inclusief BTW. Een seizoen bestaat gemiddeld uit 36 weken. Verder is het gebruikelijk om het lesgeld in twee keer te betalen, de ene helft voor 1 oktober en de tweede helft voor 1 maart. Een andere betaling is na overleg mogelijk.

Indien u later in het seizoen instapt, wordt het lesgeld over de periode berekend die u daadwerkelijk deelneemt.

* Na ontvangst van de eerste betaling krijgt u een speciale poweryogamat cadeau.

YOGA
OVERBETUWE

Bij Yoga Overbetuwe in Elst kunt u terecht voor allerlei verschillende vormen van yoga en meditatie.

Neem contact op

Social media